Busreizen Disneyland Parijs

Busreizen Disneyland Parijs

p>Altijd al naar Disneyland Parijs gewild? Dit is uw kans. Wij vinden voor u een busreis naar dit geweldige attractiepark. Bij busreis.org weet u zeker dat u goed zit. In een middagje reizen bent u al in Parijs. U kiest zelf hoe lang u verblijft in dit geweldige resort. Alle dagen in het jaar is het groot feest in Disneyland Parijs en daar kunt u bij zijn. Het is als volwassene een geweldige belevenis, maar ook voor kinderen is het een hoogtepunt in hun jeugd. Uw kinderen zullen er altijd over blijven praten: ‘weet je nog die keer dat we naar Disneyland Parijs waren’. Een onvergetelijke herinnering dus. Na afloop van uw bezoek aan Disneyland Parijs zijn er nog vele mogelijkheden in vakantieland Frankrijk.

De busreis wordt zo georganiseerd dat u ook geniet van een prachtige reis. De voordelen van een busreis naar Disneyland Parijs is namelijk ook de reis zelf. Een busreis is niet alleen goedkoper, u ziet ook meer van Nederland, België en Frankrijk. Wij zorgen ervoor dat niet alleen het attractiepark een ware belevenis is, maar we maken de busreis ook een ware belevenis.

Het attractiepark Disneyland Parijs staat bekend om de sfeer die het uitademt. Disney is helemaal gericht op de belevingwereld van kinderen. Disneyland Parijs heeft een oppervlakte van bijna 2000 voetbalvelden! Het park is opgedeeld in vele verschillende themaparken, hotels, winkels, uitgaansgelegenheden, sportmogelijkheden en veel entertainment. In Disneyland weet u zeker dat u zich niet verveelt. Willen de kinderen graag de helden uit de Disney films ontmoeten? Kom naar Disneyland Parijs en uw kind ontmoet zijn/haar favoriete held.

Advertenties van onze partners

Populaire attracties

Bezoek de populairste attracties van Europa. Kom naar Space Mountain mission 2 en wordt met een kanon de ruimte ingeschoten. Of beleef als een echte piraat de attracties van Pirates of the Caribbean. Bent u een avonturier? Adventureland heeft alles wat een avonturier zich kan wensen. 


Kortom: Disneyland Parijs heeft u alles te bieden! Wij brengen u voordelig en comfortabel met een bus naar Disneyland Parijs. Bekijk ook de mogelijkheden voor een weekendje Disneyland Parijs bij één van onze partners.

Offerte busreis Disneyland Parijs? Klik hier